Vizitka

Distrikt 1912
RI klubska številka: 76063

Rotarijski klub Solkan – Siliganum
Cesta IX.korpusa 35,
SI-5250, Solkan, Slovenija

Srečanja: vsak torek ob 20:00 uri
Meetings: Tuesday at 2000 Hours
Incontri: il martedì alle ore 20.00

info@siliganum.si

IntranetArctur
natisni

Iskrice otrokom v Stari Gori

datum: 15.12.2013

Med občani bomo prisotni med 20.12. in 21.12.2013 s svojo tradicionalno akcijo "Iskrice otrokom v stari Gori". Dobimo se na delavnicah za otroke in mladino na Bevkovem trgu v Novi Gorici.

V okviru svojega socialnega programa in dobrodelnih akcij bo Rotarijski klub Solkan – Siliganum med občani in občankami Nove Gorice prisoten s posebnim povabilom otrokom in mladini mesta. Na posebej natisnjene voščilnice boste lahko napisali ali narisali svojo misel ali toplo besedo namenjeno  invalidnim otrokom in mladini v Stari Gori.

V ta namen bomo člani solkanskega kluba v petek, 20. 12. popoldan od 16. ure dalje in v soboto, 20. 12. med 10. in 14. uro, na Bevkovem trgu v Novi Gorici organizirali delavnico za otroke in njihove starše, kjer bodo lahko svojo praznično, decembrsko misel in voščilo izdelali in obesili na božično-novoletno smreko. V soboto bo z nami in predvsem za vse najmlajše tudi znana pravljičarka in pesnica Alja Furlan. Z voščilnicami bomo okrasili paviljone bolnišnice v Stari Gori.

Denarna sredstva, zbrana ob tem dogodku, bodo namenjena starogorskim otrokom, saj je skrb zanje zapisana v socialnem programu Rotarijskega kluba Solkan – Siliganum; v spomladanskih dneh jih bomo pospremili na celodnevni izlet.

Obenem lahko dodamo, da bo klub 17. januarja 2014 povabil občane in druge prijatelje na že tradicionalen dogodek v Slovenskem narodnem gledališču v Novi Gorici – dobrodelni koncert. Zbrana sredstva od prodaje vstopnic bodo namenjena Oddelku šempetrske bolnišnice za invalidne otroke in mladino v Stari Gori.

 

Prisrčno vabljeni, da se udeležite otvoritve dogodka na Bevkovem trgu, ki bo v petek, 20. decembra 2013, ob 16.00 in s svojo prisotnostjo prispevate k lepšim božičnim praznikom naših otrok.